.

Iytefeki Hrčka Žvakati Igračke, 100g Prirodni Alfalfa Sijena Žvakati Štap i Slatko Bambus za Male Životinje Žvakanje Igračke za Chinchilla zamorce Zec Vjeverica Hrčka

Iytefeki Hrčka Žvakati Igračke, 100g Prirodni Alfalfa Sijena Žvakati Štap i Slatko Bambus za Male Životinje

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Interakciju sa Ljubimcima : dugo držati u obliku dizajn je pogodan za ruku hrane i mogu povećati interakciju sa male životinje.Tvoj ljubimac će provesti puno vremena žvakanje, zabavlja, i da ih pravim više nije dosadno i nestrpljiva.Promovirati Probavu : Je začinjena pruža zamorče sijena ne može samo da pomogne zubni zdravlje, ali i pomoći ljubimce u kavez promovirati poremećaja peristalsis, praktično pomaže probavu i napetost.Male Životinje Igračke : prirodne trave sa ukusom žvakati držati će učiniti da tvoje male životinje kao i držati ga zabavu za nekoliko sati.To je pogodan za zečevi, chinchillas, zamorce, glodara, hrčke i druge glodara.Prirodno Alfalfa Sijena Žvakati se Držati : gumenu igračku napravljena je od prirodno alfalfa sijena i slatko bambusa, ispekla u visoku temperaturu, u obliku i dezinfikovane.Posebno pogodna za biljojedi.Različitim Ukusima : hrčak žvakanje kit uključuje : visokog kvaliteta prirodni grana + hranjiva slatko bambus + Timothy je seno štap.Prikladno mijenja ukus malih životinja grickalice mogu povećati svježinu od kućnih ljubimaca.Specifikacija : Težinu : o 100g/ 200g/ 300g/600g Length : 10-13cm/piece Including : grana+ alfalfa sijena + slatko bambus Razloga za izbor nam : 1. Povećanje zabavno u slobodno vrijeme, ljubimaca možeš ugristi trava i bambus štapove.2. Zaštiti zube s prirodnim kutnjak alat da bi se osiguralo zdrav porast od ljubimci' zube.Proizvod ati je u redu, nece nauditi ljubimca, i mogu eliminirati ljubimca je loše raspoložen. 3. Kao što svi znamo, Timothy trava je natjerala na dijetu hranu za zamorce ili drugih domaćih ljubimaca, i sladak bambus je omiljeno od glodara kućne ljubimce.Pakujem Listu : 1*Hrčka Žvakanje Set Note : 1. Prodavnica u suv i cool mesto.Nakon otvaranje, molim te uništiti što prije.2. Zbog sijeno, iako smo sve od sebe da spreci sijena štap od lomljenja, transport možda zato što ga slomiti. 3. Izabrali smo pažljivo, ali ne svaki žvakanje držati ima isti oblik.4. Nadamo se tvoje kućne ljubimce sviđa, ali ne sve ljubimci se sviđa.

O proizvodu

Weight:
 about 100g/ 200g/ 300g/600g
Length:
 about 10-13cm/piece
Including:
 tree branch+ alfalfa hay + sweet bamboo 
Reasons for choosing us:
1. Increase fun in free time, pets can bite grass and bamboo sticks. :
2. Protect teeth with natural molar tools to ensure healthy growth of pets' teeth. The product hardness is just right, will not harm pet, and can eliminate pet's bad mood.  :
3. As we all know, Timothy grass is made into diet food for guinea pigs or other domestic pets, and sweet bamboo is the favorite of rodent pets.  :
Packing List:
1*Hamster Chew Toy  Set :
1. Store in a dry and cool place. After opening, please consume as soon as possible. :
2. Due to the hay, although we have tried our best to prevent the hay stick from breaking, the transportation may cause it to break.  :
3. We have chosen carefully, but not every chewing stick has the same shape. :
4. We hope your pets like it, but not all pets like it.  :