.

Applewood Štapovi, Applewood Štapiće za Hrčke Zec Igračka Malih Životinja Žvakati Igračke za kućni Ljubimci' Dnevnim Potrebama za Mljevenje Zube za Zaštititi Drveni Namestaj za Ljubimca

Applewood Štapovi, Applewood Štapiće za Hrčke Zec Igračka Malih Životinja Žvakati Igračke za kućni Ljubimci'

KM 38.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Napravljena je od prirodno applewood, suho, naravno, na sunce bez aditiva.Sigurno, bez otrovnih, ekološki prijateljskog i jestivo.Glodara treba da mrve svoje zube.Kutnjak igračke mogu naći ljubimci' dnevnim potrebama za mljevenje zube, praktično spriječiti zube od uzrokuje razne bolesti i zaštititi drveni namestaj.Ovo je zabavno i korisno igračka koja može da škripi zubima dok igram.Jako je pogodan za zamorce, zečevi, papige, hrčke, glodara i druge glodara.Sa konopac i kuku, lako je da se druže i srediti.Možeš objesiti žvakati igračke nigdje u kavez.Organske applewood palice može spriječiti ljubimca žvake upalu, zaštititi oralni zdravlje, smanjiti štetne zubni ploču, i efikasno nasljediti njegov ljubimac loš zadah, tartar i kvar na zubu.Karakteristika : 1. Napravljena je od prirodno applewood, suho, naravno, na sunce bez aditiva.Sigurno, bez otrovnih, ekološki prijateljskog i jestivo.2. Glodara treba da mrve svoje zube.Kutnjak igračke mogu naći ljubimci' dnevnim potrebama za mljevenje zube, praktično spriječiti zube od uzrokuje razne bolesti i zaštititi drveni namestaj.3. Organske applewood palice može spriječiti ljubimca žvake upalu, zaštititi oralni zdravlje, smanjiti štetne zubni ploču, i efikasno nasljediti njegov ljubimac loš zadah, tartar i kvar na zubu.4. Sa konopac i kuku, lako je da se druže i srediti.Možeš objesiti žvakati igračke nigdje u kavez.5. Ovo je zabavno i korisno igračka koja može da škripi zubima dok igram.Jako je pogodan za zamorce, zečevi, papige, hrčke, glodara i druge glodara.Specifikacija : Predmet Tip : Applewood Sticks Material : Applewood Product Boja : Kao Slike Pokazao Proizvod Težinu : Povrsine. 75-102g / 2.6-od 3,6 oz Purpose : Da žvaće i škripi zubima za mali ljubimci.Paket Listu : 1 x Žvakanje Niz Napomena : 1. Svaki log proizvod je drugačije i ima prirodni manama, pa molim te, čuvaj se o tome da ga kupim.2. Molim vas, dozvolite 0‑1cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.

O proizvodu

Item Type:
Applewood Sticks
Material:
Applewood
Product Color:
As Pictures Shown
Product Weight:
Approx. 75-102g / 2.6-3.6oz
Purpose:
To chew and grind teeth for little pets.
Package List:
1 x Chewing String  :
1. Each log product is different and has natural defects, so please be careful about buying it.2. Please allow 0‑1cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :