.

Zasun Kuka Kit DIY Tepih Opremu Priča Tepih Zanata Umjetnosti Vez Priča Tepihe Opremu Vez Vez ručnim radom, Smišljajući Tepihe pokrivaču Kući Ukrasiti Odrasle Djece Festival Dar

Zasun Kuka Kit DIY Tepih Opremu Priča Tepih Zanata Umjetnosti Vez Priča Tepihe Opremu Vez Vez ručnim radom,

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

DIY BROD KIT : bravom pokrivaču opremu je vrsta uradi sam zanat kit, sjajno "uradi sam" pletenje. nedovršena crocheting tepih priča jastuk mat.Počnemo novi hobi sa našim zasun kuka kit tepih, uživaj u "uradi sam" zanatlijske sa decom i djecu, savršeno ručno zanata za odrasle ili početnike.ŠTA TI SE : To je takođe vrlo lako da rade za početnike.To je pre-odštampali su obojenim odštampao vez platna, vez hooks, uputstva, i novčanice od pre-rez vez krpice.Možeš da pratiš uputstva.POČETNICI PRIJATELJSKI : uzorak je upisana na tepih platnu.To je veoma zgodno za decu i odrasle da se završi.Vrlo detaljno dizajnira i visokog kvaliteta priču čini da je to lako vez.Zasun pokrivaču pređe u svijetle boje je napravljena od Visokog Kvaliteta Imitaciju vlakana.KUĆI UKRAS : Zabavno DIY vez brod ima više svrhe, mjesto je završio tepih na podu, zid, ili sofa, ili koriste kao jastuci, jastuci ili tepihe će ti pomoći privući još hvala.Što je još važnije, ne-slip silikonske dizajn na će stići ne kreću nasumice.SJAJAN POKLON IDEJA : Uradi to sama poklon mogu uglavnom izrazite svoje iskreno blagoslov, i to nije kao i obično i druge darove, to je potpuno spremna i jedinstvena.To može biti rođendanski poklon, roditelji poklon, prijatelji poklon za većina praznika ili festivala.Zasun Kuka Opremu Yarn Let da Shaggy ručno tepih da dekor kući!Zasun kuka kit je letjelica za sve uzraste i vještinu nivoima.Mali pribor su idealne za početnike ili brzo vikend projekata.Novi hobi te čeka!Zasun kuka pribor za tepih pravi, lako je raditi sa boja odštampao platno i pokazuje uputstva.To je savršeno za odrasle i decu koji vole da uradim rukotvorine, i to može da vežba djeca kreativnost i koncentraciju.Odlične ideje za poklon za rođendan, praznike, godišnjica, venčanje, Majke dan, dan Zahvalnosti, Božić i sl.Napomena : Ovo je ručno izrađen tepih, to je nezavršeni umjetnost zanat, treba da završite sami.Specifikacija : Materijal : 100% imitaciju + poliester bazu fabric Two veličina mogu biti odabrani : 61x87 cm/ 34x34.2 inch80x115 cm/31.5x45.3 cm Zanata. kuka/crochet Usage : Tepih / Tepih / Tepih/Jastuk / Jastuk Cover Feature : 1. Naš alat dolazi sa jednostavno ilustracije, i obojeni platno mogu pomoći tvoja POPRAVKA početnike da radim više zgodno i easily2. Obrati pažnju da se boje na platnu je samo da pokažem pattern3. Dizajn je upisana na platnu.To čini fizičkog rada tako lako.4. Čak i ako nemate iskustva u koristeći zasun hooks, možeš it5. Gotov proizvod može biti oprao za ruku, ali ne koristiš mašinu za veš.Paket Su : A(Boja preprinted) ili B(White mreža ) obrazac dizajn non-iskliznes canvas Enough različite boje kratak yarns Latch Kuka Vez Iglu Hook Color kartu sa uputstvima.

O proizvodu

Material:
100% acrylic + polyester base fabric
Two sizes can be selected:
61x87 cm/ 34x34.2 inch :
80x115 cm/31.5x45.3 inch :
Craft:
hook/crochet
Usage:
Carpet / Rug / Tapestry/Cushion / Pillow Cover
Feature:
1. Our tool kit comes with simple illustrations, and the colored canvas can help your DIY beginners to work more conveniently and easily :
2. Pay attention that the color on the canvas is just to show the pattern :
3. The design is printed on the canvas. It makes manual work so easy. :
4. Even if you have no experience in using latch hooks, you can do it :
5. The finished product can be washed by hand, but do not use a washing machine. :
Package Include:
A(Color preprinted) or B(White grid ) pattern design non-slip canvas :
Enough different colors short yarns :
Latch Hook Crochet Needle Hook :
Color card with instructions :