.

Začinjene Tegle Keramičke Šećer Zdjele Začinjene Lonce Začin Tegle Začina Komplet sa Poklopac Kašiku i Poslužavnik-Kompleta 3 Začinjene Kanistere Lonce (Boja : C)

Začinjene Tegle Keramičke Šećer Zdjele Začinjene Lonce Začin Tegle Začina Komplet sa Poklopac Kašiku i Poslužavnik-Kompleta

KM 40.93

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

1. Na sezonski set uključuje Začina tenk*3, kašiku*3, polici*1,i spakovala u zatvorenoj kutiji. 2. Glamurozni porcelan će nadopuniti na li kući dekor.To je savršeno za useljenje/ poklon za Dan Zaljubljenih, za sebe ili za tvoja draga supruga, obitelj, prijatelji, kolege, drug. 3. Elegantno dizajn, glatko izgled.Glamurozni bijele porcelan će nadopuniti na li kući dekor.Napravljen od trajnih, lijepa keramičke materijala. 4.Najbolje za kući, hotel, kafiću, bife, zabava, itd.Savršena za spremanje i čuvanje razne sastojke uključujući i čuva, džemova, chutneys, rižu, šećer, brašno, čaj, kafu, bilje, začini, biskvite, itd. 5.RIZIKA KUPOVINU - Ako ti kupi našu Tegle za tvoju kuhinju, i onda ce biti sigurni da proizvod ti stajati u cijeli život tvojoj kuhinji.Ako imaš problem sa naše proizvode, molim te, ne ustručavajte se da nas kontaktira, dat ćemo sve od sebe da nađemo zadovoljavajući rješenje za tebe u roku od 24 sata.Boja : C.

O proizvodu