.

EODNSOFN Pametan Elektronske Računa za preskakanje sa Četiri Dugme Anti-Iskliznes Podnijeti Fitness Odrasle Bežični Bezicni Loptu (Boja : D)

EODNSOFN Pametan Elektronske Računa za preskakanje sa Četiri Dugme Anti-Iskliznes Podnijeti Fitness Odrasle

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Glatko i brzo sa svaki rotaciju.Anti-iskliznes se bavi, prijatno da se drži.Zabavno i lako za korištenje, prijenosni.Profesionalni dizajn za fitness klub, kući ili teretana centar.Ovo Brzinu za preskakanje je ideja za Crossfit, Boks Obuku, Brzinu Obuku, Kardio Trening, Preskakala je Vježba i Težinu Izgubio.I savršen obuku opremu za kuće i na otvorenom Vežbama.Glatko i brzo sa svaki rotaciju.Anti-iskliznes se bavi, prijatno da se drži.Zabavno i lako za korištenje, prijenosni.Profesionalni dizajn za fitness klub, kući ili teretana centar.Ovo Brzinu za preskakanje je ideja za Crossfit, Boks Obuku, Brzinu Obuku, Kardio Trening, Preskakala je Vježba i Težinu Izgubio.I savršen obuku opremu za kuće i na otvorenom Vežbama.Specifikacija : Materijal : Plastic Function : Sveobuhvatna Fitness Exercise Package list1x Brojim Preskače Konopac Bilješka : 1. Samo prodati glavni proizvode, a ne drugih proizvoda.2. Od priručnik za mjerenje je potreban, molim te ostaviti mjesta od 1 do 3 cm.3. Zbog ekran razlike, boja može biti malo drugačiji od tvog očekivao boja, molim vas, dozvolite.Podseti : Nakon primanja pakiranje, molim te provjeriti pakovanje i proizvod pažljivo.Ako je dobio predmet je neispravan ili ima nekih pitanja, molim vas nas kontaktirati preko e-mail na rješavanju problema.Ćemo odgovor što je prije moguće i naše najbolje da upoznam tvoje potrebe!To je takođe vrlo zgodno da se koristi kod kuće i ne treba puno prostora.

O proizvodu

Material:
Plastic
Function:
Comprehensive Fitness Exercise
Package list :
1x Counting Skipping Rope :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
It's also very convenient to use at home and doesn't take up too much space. :