.

Dallinaop Sjaj za Usne Set Lako Da se prijavim Velvet Usne Glazuru Vodootporne Dugo Traje Velvet Vlažni Usne Mrlja Sjaj za Usne Bukvar Non-držati Šalicu Usne Čine 6 Boje Poklon za Dan Zaljubljenih()

Dallinaop Sjaj za Usne Set Lako Da se prijavim Velvet Usne Glazuru Vodootporne Dugo Traje Velvet Vlažni

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Sa savršenim paket, to je spreman za kao Rođendanski poklon za prijatelja ili porodice.Savršen za različite prilike, poput izlaziti, zabava, venčanje, bar loptu, na kampovanje, uredu, školu, ili dnevni makeups.U Mate Tečnost Karmin je visokog intenziteta pigmenata za instant hrabar mate usne.Izuzetno dugo-nosim ruž sadrži vlažni sastojke za udobno, emollient i svilena osjećam da ne obriši usta van.Za sve, da li si damu, ili si student, da li si šminku novice ili šminker.Možeš da izabereš da je ovaj proizvod. 6 Boje Velvet Tečnost Držati Usnu Set, pune veličine sjaj za usne od najpopularnijih boje.Šarmantan mate, dugotrajan , Ne držati šalicu, ne blede.Ne držati šalicu, ne blede, mate suv samo lagano torbicu je usne, u suprotnom, to će držati, naslikao sjaj za usne završiti je suho jer je magla površinu velvet efekat.Za sve, da li si damu, ili si student, da li si šminku novice ili šminker.Možeš da izabereš da je ovaj proizvod.Specifikacija : tražiš krajnji lepota alat koji će promijeniti vaš cijeli vidi?Haljina ti usne sa naših 6-Boje sjaj za usne i dodaj sjaj za usne i sjaj za usne.Dizajniran je za svaku priliku i da prednost ti vidi da li ćeš da radiš ili uživaš u noć.Ovo je savršeno sve godine oko kolekciju sa nizom bogat i jarke boje; hrabar, neutralan i sve između toga. 6 različitih nijansi koordinirati s vašim odjeću i raspoloženje!Divan komplet da će ti obezbediti dovoljno cijevi od sjaj za usne tako da ih možeš zadržati pri ruci i nikad ostati bez jedan od vaših naj vjerni šminku alat!Žena nikada ne može imati dovoljno ruževi ili glosses u šminka kolekciju i set je sigurno biti odlican dodatak!Uživaj u izgleda kao da je od svjetlosti, zrači usne.Uživaj u lijepa si!Težine : 20g Poklon kutiju veličine : 13x13x106mm Neto sadržaj : 1.5 ml Količinu : 6 Colors High saturation Unique boja ,jedinstvena mate srednjoj zasićenost boja,može napraviti maglu površinu teksturu šminka agaion u isto time Beautiful crvenih usana,publika, ti si najbolji,a odlazak šminku awkwardlet nas sa tvojim heart Thin i light Fog stvara mekog teksturu trenutaka kao krem žbuke vlažna i comfortable Package Sadržaj : 1 x Ruž za usne.

O proizvodu

you looking for the ultimate beauty tool that will transform your entire look? Dress your lips with our 6-Colors lip gloss and add gloss and shine to your lips. Designed :
any occasion and to perk up your look whether you are going to work or enjoying a night out. This set is the perfect all year around collection :
with an array of rich and vibrant colors; :
bold, :
neutral and everything in between. 6 different shades to coordinate with your outfit and mood! A gorgeous set that will provide you with enough tubes of lip gloss so you can keep :
handy and never be left without one of your most trusty makeup tools! A :
woman can never have enough lipsticks or glosses in her makeup collection and this set is sure to be a :
wonderful addition! Enjoy the look and feel of luminous, radiant lips. Enjoy the beautiful you! :
Weight:
20g
Gift box size:
13x13x106mm Net content
Quantity:
6Colors
High saturation :
Unique color ,unique matte high saturation color, :
can make mist surface texture makeup look agaion at the same time :
Beautiful red lips,the crowd you are the best,and the departure makeup awkward :
let us go with your heart :
Thin and light :
Fog creates the soft texture moments like cream daub moist and comfortable :
Package Content:
1 x Lipstick :