.

NHRFUJ Božić Vijenac Skladište Torbu, 30 Cm Jasno svaki dan Torbu Božić Vijenac Skladištu s Dvostrukim Onako i Ojačana Pobrinuti za Praznik i Božić Vijence

NHRFUJ Božić Vijenac Skladište Torbu, 30 Cm Jasno svaki dan Torbu Božić Vijenac Skladištu s Dvostrukim Onako

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Premium Oxford Tkanine Torbu .. Naša Božićna vijenac skladište torba je napravljen od vodootporne PVC platna, glatko da dodirnem i čvrste, nije lako fali tokom, može se koristiti za dugo vremena.Ojačane Podnijeti Dizajn .. Ovo Bozic, vijenac kontejner je dizajnirao sa trajna i širom se bavi da bude lako nositi i transport.Onako Dizajn. Dva puta/dvojno zatvarač otvara rundu Božić skladište torbu široko za vijenac položaj i uklanjanje, ne skupština potrebno samo da se odmota klupko, i stavite na otvorenom garland vijenac i blizu za Božićni vijence skladište.Veliki Veličinu .. U prečniku od ovo trajnim garland praznik kontejner je 60cm/24 cm, dovoljno veliki kapacitet, možeš radnju mnogo Božićne ukrase.Širom Aplikaciju .. Ovo Božić skladištu ne mogu biti upotrebljene za radnju ti je Božićna jelka, vijenac, ukrase, ali koristiti i kao dnevnik kući kontejner. - To je lako stado kad nije u upotrebi i ne uzeti prostor.- Lako iskoristi zatvarač da otvorena, i bliska sa drškom za zgodno nosiš.- Itâ€s savršeno rešenje da zadrži kući, garažu, šupu, i više lijepo i uredno.- Venac skladište torbe zaštitiš svoju sezonske vijence da možeš da ih koristiš opet i opet.

O proizvodu

Material:
Oxford cloth
Color:
Transparent
Size:
60cm x 20cm/76 x 20cm
Package included:
1 x Christmas Storage Bag (Others not included) :
Notes:
1. Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error, thank you. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture. :