.

Pokret Otpora vežba Bend, Fitness Elastično Bend Dobro Elastičnost Dugo Službe Život za Ništa za Pilates za Jogu(Plava TPE-600 50 0.5 mm)

Pokret Otpora vežba Bend, Fitness Elastično Bend Dobro Elastičnost Dugo Službe Život za Ništa za Pilates

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Pružamo efektivni trening, to iskoristiti da vježbati svoje ruke, nazad, noge, i guza u isto vrijeme.Pogodan za jogu, ništa, koljeno povećanje, Pilates, mišići se rastezati, gimnastike, itd.Dobro elastičnost, dugo službe život, pogodan za dnevnik trening, da bi postigao svoj ciljeva fitness.Izbor za zaštitu okoline materijal, ne povrediš ruke, nema miris, je lagani dodir osjećaj.Mala i svetlo, može se staviti u džep, bilo kad, i bilo gde efikasan za trening.Karakteristika : 1. Mala i svetlo, može se staviti u džep, bilo kad, i bilo gde efikasan za trening.2. Pružamo efektivni trening, to iskoristiti da vježbati svoje ruke, nazad, noge, i guza u isto vrijeme.3. Dobro elastičnost, dugo službe život, pogodan za dnevnik trening, da bi postigao svoj ciljeva fitness.4. Izbor za zaštitu okoline materijal, ne povrediš ruke, nema miris, je lagani dodir osjećaj.5. Pogodan za jogu, ništa, koljeno povećanje, Pilates, mišići se rastezati, gimnastike, itd.Specifikacija : Predmet Tip : Otpor Bands Applicable Scenarija : Fitness opremu, sportski kretanja, fitness i body Function : Elastično bend može se koristiti za multi-ugao otpor trening, da se iskupim za kratko odbora sebi težinu trening.To je posebno pogodna za kuk, nogu i ruku oblikovanje.To je isplativo fitness alat koji aktivira hip, ruku oblikovanju, i ispravi nogu stanju Paket Listu : 1 x Vježba Bend.

O proizvodu

Item Type:
Resistance Bands
Applicable Scenarios:
Fitness equipment, sports trends, fitness and body
Function:
Elastic band can be used for multi-angle resistance training, to make up for the short board of self-weight training. It is especially suitable for hip, leg and arm shaping. It is a cost-effective fitness tool that activates hip, arm shaping, and corrects leg shape
Package List:
1 x Exercise Band :