.

Prenosiv Putovanja Bocu, Izvrsne Crtani Panda Bambus Stanju Silikonske Putovanja Bocu Uvrće Stisni Bocu Kozmetičkih Kontejner Bocu za Posao za Kuci

Prenosiv Putovanja Bocu, Izvrsne Crtani Panda Bambus Stanju Silikonske Putovanja Bocu Uvrće Stisni Bocu

KM 5.14

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Bocu tijelo je mekan i elastično, i to je udobno ruku osjećaj, nije lako da se deformiše nakon nekoliko stiskanje.Bocu vrat i pokriti može biti uklonjeni da radnju šampon, gela za tuširanje, ručni sapun, losion, itd.Zajebi-tip bocu usta je dobro brtvljenje nastup, tečnost nije lako da preotmu, i to je još zgodno da se koristi.Usvajanje sladak panda bambus crtani izgled, to je mala i izvrstan, pogodan za otvorenom putovanja i nosi sa tobom na poslovna putovanja.Napravljen od hrane razreda silikonske materijal, ekološki prijateljskog, non-otrovna, i bez mirisa, može se koristiti za dugo vremena.Karakteristika : 1. Napravljen od hrane razreda silikonske materijal, ekološki prijateljskog, non-otrovna, i bez mirisa, može se koristiti za dugo vremena.2. Bocu vrat i pokriti može biti uklonjeni da radnju šampon, gela za tuširanje, ručni sapun, losion, itd.3. Bocu tijelo je mekan i elastično, i to je udobno ruku osjećaj, nije lako da se deformiše nakon nekoliko stiskanje.4. Zajebi-tip bocu usta je dobro brtvljenje nastup, tečnost nije lako da preotmu, i to je još zgodno da se koristi.5. Usvajanje sladak panda bambus crtani izgled, to je mala i izvrstan, pogodan za otvorenom putovanja i nosi sa tobom na poslovna putovanja.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Putovanja Bottle Material : Hranu Razreda Silicone Product Tip : Putovanja Set, Esencijalnih Ulja Bocu, Losion Bocu, Kozmetički Bocu, Kozmetički Jar Surface Tretman : Frosted Capacity : Bambus-Top : 60ml, Panda-Top : 90ml Weight : Povrsine. 72g / 2.5 oz Product Veličine : Bambus-Top : Povrsine. 8.1x10.7 cm / 3.2x4.2in Panda-Top : Povrsine. 6x11.4cm / 2.4x4.5in Paket Listu : 1 x Bambus-Stanju Putovanja Bottle1 x Panda-Stanju Putovanja Bottle Note : 1.Molim vas, dozvolite 0-1 cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2.Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Travel Bottle
Material:
Food-Grade Silicone
Product Type:
Travel Set, Essential Oil Bottle, Lotion Bottle, Cosmetic Bottle, Cosmetic Jar
Surface Treatment:
Frosted
Capacity:
Bamboo-Shape
Weight:
Approx. 72g / 2.5oz
Product Size:
Bamboo-Shape:
Approx. 8.1x10.7cm / 3.2x4.2in
Panda-Shape:
Approx. 6x11.4cm / 2.4x4.5in
Package List:
1 x Bamboo-Shape Travel Bottle :
1 x Panda-Shape Travel Bottle :
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :