.

36Crna koji se uvlace Ventilator sa Svjetlima i Daljinski,Moderna Mali Ventilator sa može obrnuti DC Moter,3Blades,3Color Svjetla,Multi-Brzina,3Timing Opcije,Za Mali Sobe(da mi crnci se moramo/Zlato)

36Crna koji se uvlace Ventilator sa Svjetlima i Daljinski,Moderna Mali Ventilator sa može obrnuti DC Moter,3Blades,3Color

KM 89.95

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ako ne možemo da ga popravimo, poslaću ti e-poklon karticu za otkupna cijena tvoj prekriven proizvod ili ga zamijeniti. . 【Može obrnuti DC Motor & 6-Brzina Vjetra & Prirodni Vjetar Mode】Ovo ventilator sa koji se uvlace oštrice opremljena sa najnovijim može obrnuti DC motor, spasi više energije nego drugima.Prikazan sa 6-brzina vjetra & prirodni vjetar mode.Ima leta, a zima 2 načina, u ljeto, sa silaznom protok zrak od fan stvara osvježavajuće povjetarac.Zimi, ventilator sa obrnutom smeru širi topao zrak ravnomjerno u sobi. 【3-Boje, Svjetlo Kit & 3 tajming opcije & Daljinski】ventilator i svjetlo mogu da radim nezavisno, ili zajedno.Kroz jedan ključ za kontrolu svjetlo NA/S i promijeniti 3 boje se svjetla.Prikazan sa 3 tajming opcije(1/2/4 H), kad vrijeme je isteklo, na fan će automatski isključi.Svjetlo, brzinu i tajming sve to se može kontrolisati za daljinski. 【Super Tiho & stabilniji & Energije Spašavanje 】Opremljen ultra-svjetlo PC oštrice i čista bakra motor osigurati tiho i glatko operaciju (Najmanji Zvuk 30d BA).Čisti bakra DC motor ima visok efikasnost, nisko potrošnje energije i dugo životni vijek.Svi koji se uvlace fan cega je svetlo unutra bilo testirani za ravnotežu i neće se tresu. 【Koji se uvlace Oštrica & 2 Downrod Opcije & Lako Instalirati】PC oštrice će produžiti ili skrivene kad je red NA OFF, spasio više prostora i sprečavanje prašine nagomilavanja. 4"i 8"downrod opcije za različite plafon visine.Pružamo detaljne instalaciju instrukcije i da pratis korake da okupi jasno.Molim vas pročitati uputstvo i provjeriti sve delove prije instalirati. 【Širom prijave & Garantujem kvalitet & Bolje Službe】Na koji se uvlace plafon fanovi zatvorenom sa svjetlo daljinski je odijelo za trpezariji,dnevna soba,kuhinja,djeco sobu,itd.Ograničen doživotnom garancijom na motor,24months garanciju na svim drugim dijelovima.Ako imate bilo kakvih pitanja, pitanja ili treba pomoć, molim vas da kontaktirate nas, mi ćemo raditi s tobom na rješavanju problema što je prije moguće.Povratna Zraka. 6 Brzinu vjetra i Prirodne vjetar. 3 boje, Svjetlo (Toplo bijele, Neutralan bijelo i Cool white). 3 Tajming opcije(Jedan sat,Dva sata,Četiri sata).Materijal : Metala, JP.Blijedi Prekidač : NEMA.Svjetlo izvor tip je DOVEO.Napon : 120 V.Svjetlo Snagom : 24 W. Motor Snagom : 20 W. Broj Oštrice : 3 koji se uvlace Oštrice.Sloped Plafon Prilagodljiva : Nema.Programirana, Sastanak Je Obavezan.Povratna Airflow6 Brzinu vjetra i Prirodne wind3 Svjetlo boje (Toplo bijele, Neutralan bijelo i Cool white)3 Tajming opcije(Jedan sat,Dva sata,Četiri sata).Materijal : Metala, PCDimmer Prekidač : NOLight izvor tip : LEDVoltage : 120 VLight Snagom : 24 WMotor Snagom : 20 WNumber od Oštrice : 3 koji se uvlace Blades Sloped Plafon Prilagodljiva : No Hardwired, sastanak je Obavezan.Molim te instalirati fan po uputstvu.To je preporučio da instalirati fan profesionalac električar ili instalirati od sebe pod pretpostavkom da se osigura sigurnost.

O proizvodu