.

Ratna Relikvija Lampu - Kacige Sto Lampu Kip, Rat Retro Smole Lampe Suvenir, Bajonete Metke Bitku Relikvija Napravio, Uredu Dekor Svjetlo za spavaću Sobu, Dnevnoj Sobi, Sjećaš se Povijest Dar

Ratna Relikvija Lampu - Kacige Sto Lampu Kip, Rat Retro Smole Lampe Suvenir, Bajonete Metke Bitku Relikvija

KM 45.25

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

【Jedinstvena Ratna Relikvija Dizajn】- Svaki lampu je napravljen od kacige, bajonete i metke.Posebno tretirao površinu čini ovaj rat relikvija lampu vidi rusty i ožiljcima, kao da je zapravo iskusni okrutno rat. 【Baterije Lampu】- kacige lampe su pokreće baterije(Uključujući u Paketu).Koristi DOVEO žarulje.Nizak potrošnje energije i dug život. 【Korišćena】- to je pogodan za dekoraciju u mnogim mestima, i mogu da privuku pažnju ostali bez obzira gdje se nalazi. 【Najbolji Poklon koji】- Najbolji Poklon za Vojne Entuzijasta ili veteran!Sjajnu inovativne poklon za devojke/momci/žena/djecu/roditelji/prijatelji, itd..na dan zahvalnosti i za Božić, praznik, venčanje, Dan Zaljubljenih, za dan očeva.Svi ljudi će volim ovaj Rat relikvija lampu. 【Službe】 : Smo se osigura kvalitet naše proizvode!Ako iz nekog razloga ti nisi srećan sa tvoj otkup, ili oseti proizvod ne ispuniti vaša očekivanja, Molim vas da kontaktirate nas i da će odgovor u roku od 24 sata.Napravljen od visokog kvaliteta smole materijala, ručno napravljeni, nije lako blede, nosim-otporna, vrijeme-otporan i trajna.Ovo je stol lampu s jedinstvena dizajn preuzeti akciju kacige, bajonete i meci, kao pravi rat relikvija, da se pokaže da je okrutno povijesti.Lijepa i kreativne u izgled.Jedinstvena pojava, jasno teksturu, vrlo privlačna, definitivno umjetničko djelo to te iznenađuje!Generalno se navikao, to je pogodan za dekoraciju u mnogim mestima, i mogu da privuku pažnju ostali bez obzira gdje se nalazi.

O proizvodu

Material:
resin
Size:
16*11*10cm/6.29*4.33*3.93in
Style:
Warfare/Combat/Fight/Battleground
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package Includes:
1 XHelmet Table Lamp :