.

FAKEME ponovno iskoristivih Pišam Stanu, Brzo Upija Mašina Pere Pas Whelping Stanu, Vodootporne Štene Obuku Stanu, Housebreaking Apsorpcija Uloške

FAKEME ponovno iskoristivih Pišam Stanu, Brzo Upija Mašina Pere Pas Whelping Stanu, Vodootporne Štene Obuku

KM 38.05

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Lako za pranje ponovno iskoristivih, samo baciti u perilicu oprati toplo i padaju suho u nizak vrućine ili suvo, sanitarna, mrlja besplatno i dobro kao novo.Ne gumene podršku pojača psiću nosa uloške ostati na krevet ili sprat, puzati još lakše.Brzo upija i Ne-; štiti i održava tvoj podove, nameštaj, posteljina, auto sedišta, i ljubimce na čiste i suve.Napravio visokog kvaliteta poliester, trajna i mekan.Hladno-osjećaj tkanine, sonična inter-pamuk, što je cool i prijatno na dodir, neka tvoj voljeni pas osjeca cool u vruće dana.Savršeno , whelping kutiju, pas nemogućnost zadržavanja, pod hrane i vode zdjela, brodu za kutije, nosači, igrati olovke, da štenara i mat, mačka kutija; Putovanja u auto i PRIKOLICU.Opis : Napravio visokog kvaliteta poliester, trajna i mekan.Hladno-osjećaj tkanine, sonična inter-pamuk, što je cool i prijatno na dodir, neka tvoj voljeni pas osjeca cool u vruće dana. - Savršeno za , whelping kutiju, pas nemogućnost zadržavanja, pod hrane i vode zdjela, brodu za kutije, nosači, igrati olovke, da štenara i mat, mačka kutija; Putovanja u auto i PRIKOLICU. - Brzo upija i Ne-; štiti i održava tvoj podove, nameštaj, posteljina, auto sedišta, i ljubimce na čiste i suve. - Ne gumene podršku pojača psiću nosa uloške ostati na krevet ili sprat, puzati još lakše. - Lako za pranje s boja može biti malo drugačiji od slike.2. Molim vas, dozvolite 1-3mm razlike zbog priručnik za mjerenje.Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.Tako da bi smo dostaviti najkvalitetnije proizvoda i usluga da upoznam tvoje zadovoljstvo.

O proizvodu

- Material:
Cotton
- Color:
Gray
- Size:
- S:
60x39cm/23.62x15.35 inch
- M:
75x50cm/29.53x19.69 inch
- L:
100x70cm/39.37x27.56 inch
Package Includes:
1 PiecePuppy Pad :
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
2. Please allow 1-3mm differences due to manual measurement. :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :