.

Kuhinji Makazama, Peradi Škare Multifunkcionalni Makaze Nerđajućeg Čelika Kuhinji Škare Hranu razreda Nerđajućeg Čelika za Kuhinju za Šporet za Povrće(zeleni)

Kuhinji Makazama, Peradi Škare Multifunkcionalni Makaze Nerđajućeg Čelika Kuhinji Škare Hranu razreda Nerđajućeg

KM 6.75

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Šest funkcije, praktične, iseci meso i povrće, otvori boce, otvori orah školjke, ogrebotina ribu ljuske, ogrebotina, guli, itd.Napravljen je od hrane razreda nerđajućeg čelika, što je trajna i nositi-otporna.To takođe može smanjiti povrce, voce, rezance, pizza, itd., što je vrlo praktičan.Makazama je veoma trajni i može biti iskoristio da ga presečeš mesa, ribe, pile, duck i sve vrste peradi.Ručka sa otvarač za boce mogu lako otvaraš flaše, pogodan za kuhinju, piknik i roštilj.Karakteristika : 1. Makazama je veoma trajni i može biti iskoristio da ga presečeš mesa, ribe, pile, duck i sve vrste peradi.2. Napravljen je od hrane razreda nerđajućeg čelika, što je trajna i nositi-otporna.3. To takođe može smanjiti povrce, voce, rezance, pizza, itd., što je vrlo praktičan.4. Lako iskoristi, rastaviti na sekundu, lako čistiti, i može biti očišćena sa vodom.5. Ručka sa otvarač za boce mogu lako otvaraš flaše, pogodan za kuhinju, piknik i roštilj.Specifikacija : Predmet Tip : Scissors Material : 420 Nerđajućeg Steel Weight : Povrsine. 165-177g/5.82-6.24 oz Product Veličine : Povrsine. 23x8cm / 9.1x3.1in Oštrica Dužina : Povrsine. Je 7,5 cm/2.95 u Paketu Listu : 1 x Scissors Note : 1. Molim vas, dozvolite 1‑2cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

O proizvodu

Item Type:
Scissors
Material:
420 Stainless Steel
Weight:
Approx. 165-177g/5.82-6.24oz
Product Size:
Approx. 23x8cm / 9.1x3.1in 
Blade Length:
Approx. 7.5cm/2.95in
Package List:
1 x Scissors :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :