.

Qcwwy Ljubimca Otvorenom Sport, Ljubimca Bejzbol Pas Vizir Sunbonnet za disanje Pas Ljeto Putovanja Šešir na Otvorenom Sport(Ljubimca Kapetane Crna, S)

Qcwwy Ljubimca Otvorenom Sport, Ljubimca Bejzbol Pas Vizir Sunbonnet za disanje Pas Ljeto Putovanja Šešir

KM 7.05

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Vrha može zaštititi svog ljubimca oči iz dok osigurati dovoljno svjetlo tokom aktivnosti na otvorenom.Kul i moderno izgled možemo pustiti tvoj ljubimac stajati lako da privuče pažnju.Platno materijal je mekan, lagan, za disanje i udobno sa dobrim vlagu upijanja.Prilagodljiva i firma vežite može stati razne veličine kućnih ljubimaca s lakoćom i nije lako izgubiti, koji može da popravi stalno na ljubimca glavu.Otkrio uši dizajn je za disanje i udobno za tvoj ljubimac da obučem.Platno materijal je mekan, lagan, za disanje i udobno sa dobrim vlagu upijanja.Prilagodljiva i firma vežite može stati razne veličine kućnih ljubimaca s lakoćom i nije lako izgubiti, koji može da popravi stalno na ljubimca glavu.Vrha može zaštititi svog ljubimca oči iz dok osigurati dovoljno svjetlo tokom aktivnosti na otvorenom.Otkrio uši dizajn je za disanje i udobno za tvoj ljubimac da obučem.Kul i moderno izgled možemo pustiti tvoj ljubimac stajati lako da privuče pažnju.

O proizvodu

Material:
Canvas
Type:
Dog Cap
Optional Color:
Pink, Black, Blue
Optional Size:
S, M, L
Size :
Inner Ear Distance :
Outer Ear Distance :
Head Circumference :
3cm/1.2inch :
11cm/4.3inch :
18cm/7.1inch :
4cm/1.6inch :
13cm/5.1inch :
21cm/8.3inch :
4.5cm/1.8inch :
18cm/7.1inch :
28cm/11.0inch :
Package Weight:
26-43g
Package list:
1 * Pet Cap :
1. Please allow 1-3 cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :