.

FMOGG Salon Naslonjača Brijač Stolicu Salon Stolicu Teško Dužnost Stilista Stolicu Prilagodljiva Hidraulične Stolicu Tetovažu Stolicu za Salon Ljepote Opremu

FMOGG Salon Naslonjača Brijač Stolicu Salon Stolicu Teško Dužnost Stilista Stolicu Prilagodljiva Hidraulične

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

[Pouzdan kvalitet] : površinu brijač stolica je napravljen od PU materijal, ugodno kože, protiv bora, otporan na vodu i lako čistiti.Napravljen od lako-da-čist velike gustine pjene sa dobrim zrak permeability. [Gore i dole lift] : brijača stolicu koristi sigurnu hidrauličnu pumpu i mogu prilagoditi dizanja funkcije.Možeš lako da se prilagodi na vrhuncu stolicu kad sam stao na stopalo polugu. [360 Stepeni Rotirajući Stolicu] : brijača stolicu mogu okretati 360 stepeni, i može zaustaviti u svaki ugao, koji vam dopušta da smanji pritisak tokom rotaciju. 【Stila Brijač Stolicu】 : Dizajnirao sa jednostavnih linija i luksuz izgleda, naš savremeni stil stolicu će sigurno privlači velike grupe mušterije za tvoju brijačnica.Također je pogodan za salon, spa, tetoviranje i tako dalje. 【Istoka da se Okupi】 : Naš stil stolica je lako da se okupe, i sve potrebne pribor su uključeni.Ti može bez napora stavljaju u kratko vrijeme prema detaljne instrukcije.Ovo brijač stolicu bi biti savršen izbor za bilo stil salon, brijač i tetoviranje.Napravio komercijalnih razredu PVC kože sa debelim velike gustine pjene punjenja pruža utješno mjesto je za tvoju mušteriju da se opustiš.I PVC koža je lako čistiti i drži dugo traje lepotu.Obuhvaća sa stilom naslon, stabilan rundu bazu, hidrauličnu pumpu, i kromirano footrest koji pružamo neverovatna utjehu.Ovo zapanjujuće brijač stolicu će se ispuniti svi tvoji salon treba!Specifikacija : Ime : Brijač Stolicu Materijal : od drveta/nerđajućeg čelika/vodootporne kože Sunđer : velike gustine oporavak sunđer 360 stepeni rotaciju : prestani u svaki ugao Gore i dole dizanja : prilagodljiva dizanja funkcije veličine : Podešavanje visine (od zemlje do vrha) : 34.2-39.3 U Sjedala veličine : te 20,8*19.2 U Bazu dužina : 23.6 U Paketu Sadržaj : 1 x brijač stolicu imamo jaka usluzi tim i uvijek su počinili .. za pružanje naše mušterije sa bolje proizvoda i usluga.Ako budeš imao kakvih problema tokom koristiti, javite nam, i mi ćemo odgovor u roku od 24 sata!.

O proizvodu

Name:
Barber Chair
Material:
solid wood/stainless steel/waterproof leather
Sponge:
high-density rebound sponge
360° rotation:
stop at any angle
Up and down lifting:
adjustable lifting function
size:
Adjustable height (from ground to top):
34.2-39.3 In
Seat cushion size:
20.8*19.2 In
Base length:
23.6 In
Package Contents:
1 x barber chair :
We have a strong customer service team and are always committed to providing our customers with better products and services. If you encounter any problems during use, please contact us and we will reply within 24 hours! :