.

Djeca Automatsko Četkicu za zube, Multifunction 3 Brzine Whitening U Obliku Četkicu za Djecu

Djeca Automatsko Četkicu za zube, Multifunction 3 Brzine Whitening U Obliku Četkicu za Djecu

KM 11.20

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Možete da koristite naš proizvod da iznesemo na videlo zube u kući, skinuti čaj i kava mrlje, da ti pomognem riješiti žute zube.Dizajnirana prema profesionalni zube oprati metod, unutrašnja dlake imati 45°-70° struktura dizajn da je bolje da očisti tartar, zubni ploču.U‑obliku elektronske četkicu za zube, u potpunosti umotati zube, čišćenje bez mrtav završava, brižna desni i oralni zdravlje.Tri zupčanici se može promijeniti, je lako da operise, hitno jednom mogu da menjam, dugo pritiskom da se ugasi.Praktično sprečava žvake atrofija, promovira periodontal cirkulaciju u nogama, i smanjuje pojavu periodontal bolesti.Karakteristika : 1. Tri zupčanici se može promijeniti, je lako da operise, hitno jednom mogu da menjam, dugo pritiskom da se ugasi.2. U‑obliku elektronske četkicu za zube, u potpunosti umotati zube, čišćenje bez mrtav završava, brižna desni i oralni zdravlje.3. Dizajnirana prema profesionalni zube oprati metod, unutrašnja dlake imati 45°-70° struktura dizajn da je bolje da očisti tartar, zubni ploču.4. Praktično sprečava žvake atrofija, promovira periodontal cirkulaciju u nogama, i smanjuje pojavu periodontal bolesti.5. Možete da koristite naš proizvod da iznesemo na videlo zube u kući, skinuti čaj i kava mrlje, da ti pomognem riješiti žute zube.Specifikacija : Predmet Tip : U‑Obliku Elektronske Toothbrush Suitable Godinama : 2-14 Godina Old Lithium baterija : 320 m Ah (Uključena) Ocijenila Snagu : 0.3 WHow koristiti : Korak 1 : Primijeniti pastu za zube na četkicu za zube glavu, možeš koristiti tečnost pastu za zube ili običan pastu za zube.Ako to je normalno pastu za zube, aparatić mora biti wetted prije nego što koristimo.Korak 2 : Spusti cetkicu za zube, nježno na usta.Pritisnite i drzite dugme, ljubičasta svetlo je upaljeno, pritisni opet da upali.Postoje tri zupčanika u ukupno, pritisnite jednom mogu da menjam, pritisnite i držite da se ugasi.Korak 3 : završiti zub čišćenje, isperi i suho četkicu za zube.Paket Listu : 1 x Elektronske Toothbrush1 x Naplaćivati Bazu 1 x USB Podatke Cable1 x Instruction1 x Zub Čašu Napomena : Kada proizvod je pohranjen ili ne koristi za dugo vremena, to je preporučio da se napuni i otpust jednom u roku od tri mjeseca.

O proizvodu

Item Type:
 U‑Shaped Electronic Toothbrush
Suitable Age:
2-14 Years Old
Lithium battery:
320 mAh (Included)
Rated Power:
0.3W
How to use:
Step 1:
Apply the toothpaste on the toothbrush head, you can use liquid toothpaste or ordinary toothpaste. If it is a normal toothpaste, the braces must be wetted before use.
Step 2:
 Put the toothbrush gently on your mouth. Then press and hold the switch, the purple light is on, press again to turn on. There are three gears in total, press once can shift gears, press and hold to turn off.
Step 3:
Complete the tooth cleaning, rinse and dry the toothbrush.
Package List:
1 x Electronic Toothbrush1 x Charging Base   :
1 x USB Data Cable :
1 x Instruction :
1 x Tooth Glass :
When the product is stored or not used for a long time, it is recommended to charge and discharge once within three months. :