.

YOT Multifunkcionalni Gimnastički Kip Rešetaka Expandable Horizontalno Bar za Kuci sa Podesivim Visine Praksi Bar Junior Obuku Bar za Djecu Decu i Odrasle

YOT Multifunkcionalni Gimnastički Kip Rešetaka Expandable Horizontalno Bar za Kuci sa Podesivim Visine Praksi

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

●【Profesionalni Gimnastiku Obuku】 Kada počneš da se obuku, velika baza i ne-slip kapsula i anti-iskliznes stisak pružiti bolje sigurnost osigurati se ugodno osećam.Obuku na Horizontalna Bar ne može samo da pomogne svojoj djeci u ravnotežu, ali također, da ucinim da telo istezanje pa i postati fleksibilniji. ●【Trajnih & Safty】Horizontalno rešetaka karakteristike proširi stabilan bazu, 4 kapsula nudimo sigurnost i smireno.Gimnastički obuku bar karakteristike visokog kvaliteta podebljaj čelične konstrukcije završio u prah omot za superiornu anti-korozija performans i dugo traju izdržljivost. ●【Lako da Okupi】Naš gimnastiku oprema je super lako da okupi i rade, intuitively dizajnirao, možeš li postaviti ga u minuta bez obzira, ako želiš da koristiš to kao kod kuće ili u gimnastici arena biti u stanju da vežba ili poboljšanje sposobnosti u njima odgovara na njihov dom u bilo koje vrijeme. ●【Podešavanje Visine】Na gimnastiku bar mogu biti lako prilagođen gore ili dole u visinu, od 31.4 da 51.1 centimetar, to je savršeno za mlade gimnastičarke i korisnika li godina i visine kao to može biti prilagođena svoje visine kao oni rastu. ●【Iznenađujuće Dar Za Vašu Djecu】Ovo teretanu obuku može da izdrži bar djeca zamah, penjem konopcem i ljestve dodati, to je najbolji dar za djecu u dijete/tinejdžer/junior je rođendan, noć Veštica, Dan Zahvalnosti, Božić, i tako dalje. ★ Mogućnosti : - djeca gimnastički bar imam 31.4-51.1 cm visine prilagoditi - horizontalna bar obilježja na lako da okupi - U proširi uvećanje bazu i anti-iskliznes gumene kapsula su savršeni dizajn za gimnastički bar za poboljšanje stabilnost.- Ovo gimnastički bar je težak dužnost, prenosni i dobro izgrađene.Teške dužnost baza je dovoljno bezbednim za tvoju malu gimnastičarka★ Specifikacija : - Okupio Dimenziju : 100*107*80-130cm/39.3*42.1*31.4-51.1 cm - Važećim Za : Odrasli, Tinejdžeri, Djeco - Paket Sadržaj : 1* Gimnastički Bar★ Toplo Maltene : Molim te, nemoj koristiti bez mat.- U gimnastički obuku rešetaka također mogu biti povezan sa ljuljaške, penjem konopcem i ljestve da dodam još zabavno!★ Usluzi - Mi ponudiš 100% Novac Nazad ili Zamjenu ako proizvod je bilo kvalitet probleme, možeš da kupiš sa povjerenje.- Nudimo 24 sata na internetu usluzi, slobodno poruku nas ako imate bilo kakvih pitanja.Hvala za dobro komunikacije!- Mi obećava da će brod u roku od 24 sata, i vreme isporuke je 7-20 radnih dana.

O proizvodu

- Assembled Dimension:
100*107*80-130cm/39.3*42.1*31.4-51.1inch
- Applicable For:
Adults, Teenagers, Children
- Package Content:
1* Gymnastic Bar
★ Warm Tips:
- Please don't use without a mat. :
- The gymnastic training bars also can be attached with swing, climbing rope and ladder to add more fun! :
★ Customer Service :
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence. :
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication! :
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :