.

Dupli Završio Ten Oprati Lice Skrivač Prah Duo Šminku Oprati Dvojno Završio, Miješanje Tečnost Fondacije, Kremu Kozmetike - Crni Podnijeti, sjenilo za zube, Rumenilo za zube, Vegan Oprati (Crveno)

Dupli Završio Ten Oprati Lice Skrivač Prah Duo Šminku Oprati Dvojno Završio, Miješanje Tečnost Fondacije,

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

【Visokog Kvaliteta Materijal】 Ovo duplo Kraju Oprati materijal je Aluminijske cijevi sa drvenom drškom i kosa, vlakna koja je meka i glatka. 【Veličine】veličina je da je 17,5*2*2cm.Lagan i udobno.To ti pomognem spasiti puno vremena.Siguran sam da će ti se svidjeti.Podnijeti Boja : Ljubičasta i Crveno. 【Dva Kraja Dizajn】Tamo su dvije različite oprati glave.Mali glavu se koristi za fondacija i skrivač formule.Velike glave se koristi za ovome rumenilo ili prašak proizvoda ti se sviđa.Dobar izbor za kreme i tečnost proizvoda sa našim četku. 【Lako Čistiti Oprati】možete koristiti neku oprati čistiji ili blagi čistiji da ga očisti.Onda visi to je suva i to je prirodno.Vrlo lako Čistiti. 【Prijavu Šminku Oprati】dva kraja oprati je funkcionalna šminku četku.Možete je koristiti za mnogo prijavom, kao što rumenila, slobodi u prahu, obrvu prah, sjenila za oči, nos sjenu.Idealna za oboje profesionalni koristiti ili osobne koristi kod kuće. ☛Specifikacija : √Uslov : 100% Potpuno Novi √Kosu Materijal : Sintetička Vlakna √Podnijeti Materijal : drvo, Aluminijuma √Podnijeti Boja : Ljubičasta i Crveni √Oprati Dužina : 6.89 cm √Dva oprati glave, pogodan za rumenila, slobodi u prahu, sjenila za oči, nos senka, obrvu prah i druge funkcionalan šminku oblika. ☛Kako Da Čistiš √1. Prvo, možeš da koristiš oprati čistiji ili blagi deterdžent da ga očisti.Samo trljaj to, onda isperi ruke, i onda je oprati sa hladnom vodom.Vrlo lako čistiti. √2. Posle čišćenja, možeš izabrati koristiti lica tkivo ili pamuka uloške.Na ovaj način oprati mogu osušiti brzo. √3. Okačimo ga da se oprati suv od sebe. √4. Biti pažnju, NE iskriviti dlake. √5. Biti pažnju , NE opereš četku za kosu. √6. Kada su suve, ne koristi fen za kosu.Također, Molim vas izbjeći sunčevoj svetlosti. ☛Paket uključuju : 1 x Duplo Završio Ten Oprati ☛Napomena : 1.Molim vas, dozvolite 1-3mm manje odstupanje zbog priručnik za mjerenje. 2.Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.

O proizvodu

√Condition:
100% Brand New
√Hair Material:
Synthetic Fiber
√Handle Material:
wood, Aluminum
√Handle Color:
Purple and Red
√Brush Length:
6.89 inch
√Two brush heads, suitable for blush, loose powder, eye shadow, nose shadow, eyebrow powder and other functional makeup shapes. :
☛How To Clean :
√1. First, you can use brush cleaner or a mild detergent to clean it. Just rub it, then rinse off, and then wash it with cold water. Very easy to clean. :
√2. After cleaning, you can choose use the facial tissues or cotton pads. In this way the brush can dry quickly. :
√3. Hang it to make the brush dry by itself. :
√4. Be attention, DON'T twist the bristles. :
√5. Be attention , DON'T wash brush's hair. :
√6. When dry it, don't use the hair dryer. Also Please avoid direct sunlight. :
☛Package include:
1 x Double Ended Complexion Brush :
☛Note:
1.Please allow 1-3mm minor deviation due to manual measurement. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :