.

Je Odvojiva 6 Pretinac Organizator Torbi Visi Torbicu Organizator Torbicu Torbu Kolekciju Skladište Drži Odjeću Ormara Spašavanje Organizatorima Sistem Za Dnevnoj Sobi Kući Koristiš (Grey)

Je Odvojiva 6 Pretinac Organizator Torbi Visi Torbicu Organizator Torbicu Torbu Kolekciju Skladište Drži

KM 8.99

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

DIMENZIJE : 15.5*40*133.5 cm/6"x, w 15.7"d *52.5"h, 5 različitih boja, bež/grey/brown/roze/ljubičasto, više izbor za tebe.Je odvojiva DIZAJN Prilagodljiva za sve tipove ormaru, maksimalna korištenje vertikalno prostor, to može da bude podijeljena u 2 ormaru organizator koja se pravi da je to savršeno za male ormarima.Takode ima .. i dodao pokretljivost sa foldable dizajn.Pogodan za oboje kući i na putu, Lako nositi.IDEALNA ZA SVE TIPOVE SKLADIŠTA .. To je prikladno i odgovarajući Max 6 pregrade ponudu za radnju različite stvari odvojeno prodavnice, ništa od odraslih torbicu,cipele,torbice,džempere za bebu odjeću,igračke.Savršeno rešenje da organizuju torbicu, tašnu od velike malim u tvom ormaru, nastavi torbe štetu besplatno.Držite odjeću očistiti i uredno.EKO MATERIJAL-Okoliš nonwoven tkanine čini ovo ormar organizatorima sistem snažna .. i trajna koristiti, debelim poliester mreža vidi kroz dizajn čini da je to lako pogled šta je smesteno i izaberi pravu torbi za svaku priliku,spasi svoje vrijeme.LAKO SPUŠTAJ .. Čvrsto metal vješalica uključena, lako da visi na standardnom ormaru rod.Specifikacija : 6-džepu Visi Torbu Organizator Boja : bež/grey/brown/ljubičasta/roze Demesion : 15.5*40*133.5 cm/6"x, w 15.7"d *52.5"h Materijal : non-tkanje tkanine + poliester Težinu : od 0,6 kg Proizvod Mogućnosti : Visine kvalitet kolekciju visi ormaru vlasnik može biti prilagodljiva za sve tipove ormaru, maksimalna korištenje vertikalno prostor.Trajna i praktične.Pogodan za oboje kući i na putu, ti možeš da ih raširiš, kad ne koristimo to.Lako nositi.Lako da vidim šta je smesteno i drži stvari na podu i organizovana.Može biti da je okačim u tvom ormaru, ormaru ili zadnja vrata.Super ogroman kapacitet, Max 6 pregrade ponudu za radnju različite stvari odvojeno.Opis proizvoda : Kako da se organizujem torbe i torbice?Treba torbicu organizator za dobro čuvana ormaru?Ovo visi ormaru organizator će biti dobro rješenje.Možeš se organiziraj, brzo sa ovaj odeljak organizator,držite odjeću očistiti i uredno.Max 6 pregrade ti omogućava radnju ništa od odraslih da beba kao što torbe,džempere,igračke.Čvrsto metal vješalica uključena, lako da visi na standardnom ormaru rod držati neverfull torbicu organizovani.Mreža vidi kroz dizajn čini da je to lako pogled šta je smesteno i izaberi pravu ti treba,spasi svoje vrijeme.

O proizvodu

6-pocket Hanging Bag Organizer :
Colour:
beige/grey/brown/purple/pink
Demesion:
15.5*40*133.5cm/6w x 15.7d *52.5h
Material:
non-woven fabric + polyester
Weight:
0.6kg
Product Features:
Hight quality collection hanging closet holder can be adaptable for all types closet, maximum utilization of vertical space.Durable and practical. :
Suitable for both home and travel, you can fold it when you don't use it.Easy to carry. :
Easy to see what's being stored and keeps items off the floor and organized. :
Can be hang it in your wardrobe, closet or back door. :
Super huge capacity, Max 6 compartments offer to store different items separately. :
Product Description:
How to organize handbags and purses? Need purse organizer for well-kept closet? This hanging closet organizer will be a good solution. You can get organized fast with this compartment organizer,keep your wardrobe clean and tidy. Max 6 compartments allows you store anything from adult to baby such as handbags,sweaters,toys. Sturdy metal hangers included, easy to hangs on standard closet rod to keep neverfull purse organized. Mesh see-through design makes it easy to view what's being stored and select the right one you need,save your time. :