.

Homyl 2X Multi-Sloj ABS Plastične Keycaps Kutiji M/Jasno Poklopce sa Dividers Kolekciju Skladište Kontejnera Organizator - Crna

Homyl 2X Multi-Sloj ABS Plastične Keycaps Kutiji M/Jasno Poklopce sa Dividers Kolekciju Skladište Kontejnera

KM 0.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

* Kutiju je napravljen od trajnih ABS plastične materijal.Srednjoj snagu, dobro izdržljivost, visoko plastičnost, širom prijavu. * Samo kutiji je uključena, da je keycaps nisu uključeni. * U kutiji je štiti keycaps i spriječiti keycaps od toga da je ogrebala. * U kutiji je trajnim, zgodno i ponovno iskoristivih. * Tri-sloj dizajn koji povećava skladišni prostor keycap, i mogu biti odvojeni od kutije oklop lako za čišćenje.Opis : - U kutiji je štiti keycaps i spriječiti keycaps od toga da je ogrebala. - Tri-sloj dizajn koji povećava skladišni prostor keycap, i mogu biti odvojeni od kutije oklop lako za čišćenje. - Kutija je napravljen od trajnih ABS plastične materijal.Srednjoj snagu, dobro izdržljivost, visoko plastičnost, širom prijavu. - U kutiji je trajnim, zgodno i ponovno iskoristivih. - Samo kutiji je uključena, da je keycaps nisu uključeni.Specifikacija : Materijal : ABS plastične Veličine : 30cm x 20cm x 5cm/11.8 x 7.9 x 2 cm - Dizajn : 3 Sloja - Uklapa za Trešnja, na , na XDA, za SA, za DSA Profil Keycaps Package Uključuje : 1 Deo Keycaps Kolekciju Kutiju(2 Pack) Napomena : 1.Molim vas, dozvolite 1~3 cm greška zbog priručnik za mjerenje, hvala.2.Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.Molim te razumijem, hvala ti.

O proizvodu

- Material:
ABS plastic
- Size:
30cm x 20cm x 5cm/11.8 x 7.9 x 2 inch
- Design:
3 Layers
- Fits for Cherry, for , for XDA, for SA, for DSA Profile Keycaps :
Package Includes:
1 Piece Keycaps Collection Box(2 Pack) :
1.Please allow 1~3 cm error due to manual measurement, thanks. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you. :