.

Bocu Odvod, Drainer Držač Multifunkcionalni 4 Rupe Visoko‑ati sa Postolja za Kuhinju za Saučesništvo za Bocu Vode(White četiri rupa)

Bocu Odvod, Drainer Držač Multifunkcionalni 4 Rupe Visoko‑ati sa Postolja za Kuhinju za Saučesništvo za

KM 25.89

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

To je potpuno na površinu bocu i pogodna za domaćinstvo kuhinje ili restorana.Odabrani visoko‑ati metal materijala, struktura stabilna, nosim‑otporna, i nije lako deformisana. 4‑rupu sok crpi rack, može zadržati 4 boce i 4 poklopce za brzo suši i prazni od flaše.Sa silikonom odvod gajbi, to je mekani i može biti stavljen pod odvod stalak za lako drenaža.Izuzetan rad, razumno je dizajnirao, čašu boce i čašu poklopce može biti lako da se ubaci u nosilac.Karakteristika : 1. 4‑rupu sok crpi rack, može zadržati 4 boce i 4 poklopce za brzo suši i prazni od flaše.2. Odabrani visoko‑ati metal materijala, struktura stabilna, nosim‑otporna, i nije lako deformisana.3. Sa silikonom odvod gajbi, to je mekani i može biti stavljen pod odvod stalak za lako drenaža.4. Izuzetan rad, razumno je dizajnirao, čašu boce i čašu poklopce može biti lako da se ubaci u nosilac.5. To je potpuno na površinu bocu i pogodna za domaćinstvo kuhinje ili restorana.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Crpi Rack Material : Aluminijuma + Silicone Color : Bijele, Crne (Slobodni) Težinu : Povrsine. 694g / je 24,5 oz Size : Povrsine. 40.6x15x12.1cm / 16.0x5.9x4.8in Hole Promjeru : Povrsine. 7 cm / 2.8 u Paketu Listu : 1 x Crpi Rack1 x Pad Note : 1.Molim vas, dozvolite 0-1 cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2.Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Draining Rack
Material:
Aluminum + Silicone
Color:
White, Black (Optional)
Weight:
Approx. 694g / 24.5oz
Size:
Approx. 40.6x15x12.1cm / 16.0x5.9x4.8in
Hole Diameter:
Approx. 7cm / 2.8in
Package List:
1 x Draining Rack :
1 x Pad :
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :