.

FERCAISH Meku Kosu Brijača za zube, Dvostruku funkciju Čišćenje susret sa Meko i Visoko Čišćenje Moć, Vrat Pajalicu Četka za Kosu Frizerske Alat Četka za Kosu

FERCAISH Meku Kosu Brijača za zube, Dvostruku funkciju Čišćenje susret sa Meko i Visoko Čišćenje Moć, Vrat

KM 5.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Barber Oprati : Smo pružiti vam s visokog kvaliteta frizura četku.Vjerujem da je ovo novi berber oprati može efikasno ukloniti kosu na vrat i glavu.Jedinstven dizajn : čišćenje oprati može biti ispunjen prah (puder) za delom na omotu, i treba samo da pritisnem dugme za sprej je nešto pudera.Može pružiti bude zgodno za tebe da čisti tvoju kosu.Meka & Trajnih : grmlje je napravljen od visokog kvaliteta najlona kosu, koja je non-iritirajuće za kožu, meka i glatka.Dobro napravljeno, ovo je trajno, mekana i djelotvorno četka za kosu.Korišćena : usvaja rundu podnijeti dizajn, ima non-iskliznes dizajn, je li mala i lagan, i pogodna za frizera ili početnike da se koristi u odaje, kuće ili putovanje.U isto vrijeme, može se koristiti i kao čišćenje cetka za čišćenje desktopa, prozoru praznine, itd.Proizvod Služba : Mi pružamo dobre proizvode, a ponuda izvrsnu uslugu našim mušterijama.Nikakvih problema u vezi naših proizvoda,javite nam se,dat Ćemo sve od sebe da ti pomognem da se suoči sa pitanjem.Meka Frizerske Četka Za Kosu, Brijač Oprati Vrat Pajalicu Kosu Rezanje Čišćenje Oprati Salon Alat, Profesionalne Frizerske Prah Skladište Styling Prašine Čišćenje Oprati Frizura Oprati Karakteristike 1. Napravljen od visokog kvaliteta najlona kosu, koja je non-iritirajuće za kožu, meka i glatka. 2. Usvaja rundu podnijeti dizajn, ima non-iskliznes dizajn, je li mala i lagani. 3.Čišćenje oprati može biti ispunjen prah (puder) za delom na omotu. 4.Ovaj novi berber oprati može efikasno ukloniti kosu na vrat i glavu.Paket Listu : 1 x Brijač Oprati (Vrata Oprati) Specifikacija : Predmet Tip : Frizerske Alat Materijal : Visokog kvaliteta najlona Boja kose : Bijele, Crne Veličine : Povrsine.6.2x2.4in Oprao Kosu Dužina : Povrsine.3inch Funkcije : kistom mogu popuniti prah, pritisnite mogu dati prah, odijelo stavi puder.Ovo je trajno, mekana i djelotvorno četka za kosu, i pogodna za frizera ili početnike da se koristi u odaje, kuće ili putovanje.U isto vrijeme, može se koristiti i kao čišćenje cetka za čišćenje desktopa, prozoru praznine, itd.

O proizvodu

Item Type:
Hairdressing Tool
Material:
High-quality nylon hair
Color:
White, Black
Size:
Approx.6.2x2.4in
Brush Hair Length:
Approx.3inch
Function:
The brush can fill powder, press can give powder, suit to put talcum powder.
This is a durable, soft and effective hair brush, and is suitable for hairdressers or beginners to use in salons, homes or travel. At the same time, it can also be used as a cleaning brush to clean desktops, window sill gaps, etc. :