.

Krema Za Zube, Dlake 2.28x4.13x1.57in Mekan Udobno Bradu Cetka za Mokre Obrijati Brijanje

Krema Za Zube, Dlake 2.28x4.13x1.57in Mekan Udobno Bradu Cetka za Mokre Obrijati Brijanje

KM 8.54

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Grmlje je debela i udobno da koristim, ti donijeti bolje iskustvo.Dodir je udobno kad dira ti kožu sa lica.Koristi za brijanje susret sa brijanje da stvori bogat pjene.Blaireau brijanje oprati je mekan sa visokom vode upijanja.Mogu stvoriti bogat i gustom šećerna pena da umotati bradu.Karakteristika : 1. Blaireau brijanje oprati je mekan sa visokom vode upijanja.2. Mogu stvoriti bogat i gustom šećerna pena da umotati bradu.3. Dodir je udobno kad dira ti kožu sa lica.4. Koristi za brijanje susret sa brijanje da stvori bogat pjene.5. Grmlje je debela i udobno da koristim, ti donijeti bolje iskustvo.Specifikacija : Uslov : 100% potpuno novi Predmet Tip : Brijanje bowl Material : Dva puta 100% blaireau + smole handle Handle Boja : Brown Size : Povrsine.5.8x10.5x4.0cm/2.28x4.13x1.57in Maintaince : Prvo koristim : Za higijenu, operi sa toplo i blaga sapun.Čišćenje : Isperi sa čistu vodu, bez napuštanja krema za brijanje/sapun.To je najbolje da istisnuti vodu temeljito, ne obrt i zavrnuti.Suši : Suši u bile izložene mjesto, to je najbolje da se druže .. ili stoji, da bude ocistimo.Ne stavljaj ga u zatvorenom kontejneru, ovo će se brzo ublaži dlake i lepak, i brijanje oprati je lako slomiti.Paket Listu : 1 x Brijanje Četku .

O proizvodu

Condition:
100% brand new
Item Type:
Shaving bowl
Material:
Two-way 100% blaireau + resin handle
Handle Color:
BrownSize
First use:
For hygiene, wash with warm and mild soap.
Cleaning:
Rinse with clean water without leaving shaving cream/soap. It is best to squeeze the water thoroughly, do not twist and wring.
Drying:
Drying in a ventilated place, it is best to hang or stand, to keep it ventilate. Don't put it in a sealed container, this will quickly soften the bristles and glue, and the shaving brush is easy to break.
Package List:
1 x Shaving Brush  :